Billmate - 100% nöjd kundgaranti på betallösningar

Komplett betallösning för
e-handlare utan bindningstider

Kom igång Varför Billmate

Våra priser


Fakturaservice
Fakturaköp
Kortbetalning
Bankbetalning
Start & Månadskostnad
*För kortbetalning krävs inlösenavtal.
Billmate fast
295kr/månad REK. KORTOMSÄTTNING ÖVER 400TKR/ÅR
0,5% + 15 kr
2% + 15 kr
2,5 kr*
1,5% + 1 kr
Ingen startkostnad!
Billmate flex
0kr/månad REK. KORTOMSÄTTNING UNDER 400TKR/ÅR
-
2,45% + 15 kr
1% + 3 kr*
1,5% + 3 kr
Minimidebitering 99 kr / månad

Information

Kortbetalning
Vid kortbetalning är säkerhet den kanske allra viktigaste faktorn. Korttransaktionerna hostas hos Direct2Internet som är PCI-DSS Level 1 certifierad. Alla transaktioner är uppsatt med 3D-Secure, Verified by Visa och MasterCard Secure Code. Att vi även har verktyg för att förhindra bedrägerier inbyggda i vår lösning är en självklarhet. Vi har också färdigbyggda funktioner för att hantera återkommande betalningar, så kallade Recurring Payments – månadsvis, kvartalsvis eller med andra intervall och förutsättningar. För att kunna ta betalt med detta alternativ krävs ett inlösenavtal och detta hjälper vi dig med.

Fakturaservice
För kunderna fungerar Fakturaservice på samma sätt som Fakturaköp. Det som skiljer metoderna åt är att med Fakturaservice tar Billmate ingen kreditrisk, det gör webbutiken. Inbetalningarna överförs till webbutiken varje torsdag. Precis som Fakturaköp sparar Fakturaservice mycket tid, som istället kan användas till att öka försäljningen. Dessutom förbättras konverteringen, antalet besökare som genomför en handling i din webbutik!

Delbetalning
Delbetalning innebär att kunderna kan delbetala sina köp på 3 till 12 månader, vilket öppnar vägen till större och fler köp. Vid delbetalning gör Billmate en snabb kreditcheck i kassan, visar på ett enkelt och tydligt sätt vilka alternativ som finns och vad det kostar samt skickar ut delbetalningsavtal till kunden. Billmate sköter även resten, dvs skickar ut fakturorna, tar hand om betalningarna, skickar eventuella påminnelser, inkassokrav m m. Billmate tar hela kreditrisken och utbetalar pengarna varje torsdag efter leverans.


Direktbetalning via bank
Betalningen utförs snabbt och enkelt via kundens eget bankkonto på Internetbanken. Billmate har kopplingar för Internetbetalningar via flertalet banker i Norden.

Fakturaköp
Fakturaköp innebär att kunderna får hem sina varor i lugn och ro och först därefter betalar fakturan. Billmate tar hela kreditrisken och betalar ut pengarna till webbutiken varje torsdag efter leverans till kunden. Med Fakturaköp gör Billmate en snabb, automatisk kreditcheck i kassan vid beställningen. Via en enkel webbklient administrerar webbutiken fakturorna, gör eventuella ändringar osv, för att sedan skicka över fakturan till Billmate. Här tar Billmate över och skickar ut fakturan till kunden, tar hand om betalningarna, skickar eventuella påminnelser, inkassokrav m m. Webbutiken är själv med och tar fram kreditmallen som bestämmer vem som får handla mot faktura eller inte, alltså hur stora risker man vill ta. En annan fördel med Fakturaköp är att kunden slipper uppge betalkortsnummer eller logga in på banken. Det är snabbt, enkelt och tryggt för kunden att handla! Fakturaköp sparar mycket tid, som istället kan användas till att öka försäljningen. Dessutom förbättras konverteringen, antalet besökare som genomför en handling i din webbutik! Vi köper givetvis fakturor mot både företag och privatpersoner.

Vanliga frågor & svar

Behöver jag ett externt inlösenavtal för att kunna ta betalt med kort?
Kan man erbjuda direktbetalning via er?
Kan jag integrera Billmate till en egenutvecklad webbutik?
Hur ser det ut med utbetalningar?
Binder jag upp mig i långa avtal?