Billmate återrekryterar Andreas Johansson efter en kort avstickare. Nu axlar han den viktiga rollen som utvecklingsansvarig för hela Invoicegruppen, ett uppdrag som han själv beskriver som en spännande utmaning.

Andreas Johansson arbetade tidigare på Billmate som operativ chef i ett antal år men tog en paus från företaget i samband med födseln av sitt första barn och en kortare tid som Business Manager, PIM Nordic på Knowit Experience eCommerce.

Pausen varade dock inte länge då Johan Lindberg, vd för Invoicegruppen lockade tillbaka Andreas i samband med att bolaget har växlat upp verksamheten och gjort ett flertal organisatoriska förändringar för att ta nästa steg i sin tillväxtresa.

Vi är mycket nöjda med att ha Andreas tillbaka i teamet. Han har varit med och byggt upp Billmate och har bra koll på alla processer i bolaget. Vi växer snabbt och har många spännande idéer som vi ska realisera de närmsta åren. För att fortsätta att ligga i framkant behöver vi ha in ännu fler engagerade, kreativa och drivna personer i organisationen, berättar Johan.

Andreas kommer att fokusera på produktutveckling och affärsutveckling samt uppbyggnaden av en stark organisation för utvecklingsteamet. Andreas tar även plats i ledningsgruppen för Invoice Group. Organisationen kring IT och utveckling ska stärkas upp både internt och externt. Invoice Group kommer inom mycket kort att annonsera ut ett antal intressanta tjänster knutet till detta.

Att komma tillbaka med de möjligheterna som ges får man bara en gång i livet. Nu ska hela Invoice Group växa starkt på många fronter, framförallt med fokus på att utveckla den smarta digitala produktportföljen, förklarar Andreas.

Andreas har en gedigen bakgrund som entreprenör och har tidigare arbetat med streaminglösningar för musik inom gymbranschen. Han har även varit verksamhetsansvarig på en design- och webbyrå i Malmö.

Vi på Billmate önskar Andreas hjärtligt välkommen och ett stort lycka till!