Submit
Nu kan kunderna swisha dig! Med Billmate Checkout kan du lägga till den populära betalmetoden Swish i din onlinekassa.

Över fem miljoner använder sig nu av Swish och har på kort tid blivit en av svenskarnas mest omtyckta betalsätt, i synnerhet för folk som handlar mycket online. Från början användes appen främst till att föra över pengar mellan privatpersoner och nu har det blivit allt vanligare att använda sig av Swish som betalsätt både till företag och organisationer. Billmate Checkout lanserar nu möjligheten för handlare att lägga till Swish som betalningsalternativ i sin kassa.

Swish för E-handel

Många kunder använder sig av mobilen när de nätshoppar och efterfrågan på att integrera Swish för handel i sin checkout bland e-handlare har varit stor. Nu kan alla handlare med Billmate Checkout och WooCommerce lägga till den omåttligt populära betalmetoden i sin onlinekassa. Kunderna kan på ett enkelt, smidigt och säkert sätt swisha och på det sättet få en behagligare och snabbare köpupplevelse. Givetvis kan du fortfarande erbjuda faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via bank som betalalternativ. Med Swish lägger vi till ytterligare ett alternativ  – allt för att göra det så enkelt som möjligt när kunderna ska slutföra sitt köp.

Vad gör Billmate Checkout annorlunda gentemot alla andra Checkout lösningar som finns? Vi har valt att lägga mycket tid på att utforma gränssnittet för att det ska kännas modernt, naturligt och leda kunden hela vägen till ett köp. Att låta kunden få en känsla av frihet samt valmöjligheter och samtidigt göra det enkelt att handla är ingen lätt utmaning. Trots detta är det exakt det vi skapat i Billmate Checkout. Allt detta samtidigt som vi vill att känslan ska vara att kunden gör upp transaktionen direkt med butiken och inte direkt med Billmate. Vi vill sätta vår kund i främsta rummet och inte oss själva. Det är just detta som gör Billmate Checkout speciell. Nu har vi alltså kryddat detta även med Swish som ett valbart betalalternativ.

Just nu är Swish som betalsätt tillgänglig i WooCommerce och kommer att finnas för PrestaShop inom ett par veckor. Uppdateringar kommer även för Magento och Opencart.

Skaffa Billmate Checkout

Besök oss på Billmate så får du veta mer om alla olika lösningar vi har för dig och din webbutik! Varje nätshop är unik och vi har säkerligen något som passar just dig och dina behov. Vill du inte köra med en färdig checkout erbjuder vi även möjlighet att använda våra färdiga betalmoduler där man styr kassan själv. Vi har ett öppet API som gör att du som handlare lätt kan integrera. Behöver du hjälp finns vårt duktiga supportteam på plats med hjälp och stöd för dig.

Välkommen att kontakta oss!