Submit

Är det dags för ditt företag att vidga vyerna och tänka internationellt?

Det är ingen nyhet att digitaliseringen ständigt går framåt. Fler bestämmer sig att handla via nätet och detta resulterar i att företag snabbt växer sig större via deras E-handlar. I Sverige kan man se att E-handeln växer sig allt starkare för varje år som går och då återstår frågan, varför enbart vara tillgänglig för den svenska marknaden?

Faktum är att Norden erbjuder 27 miljoner potentiella kunder och tröskeln för att expandera för svenska företag är låg. Att expandera internationellt är perfekt både för att öka företagets försäljningspotential men också för att lyckas bredda sin målgrupp ännu mer!

Skräddarsydda betallösningar för hela Norden!

Vi vet och förstår att det kan kännas svårt att hitta en leverantör av betallösningar som kan erbjuda både en enhetlig och skräddarsydd lösning. Detta i sin tur kan resultera i att det blir för mycket administrativt arbete för kunderna själva.

Det är viktigt att inte låta ineffektiva betalsätt stå i vägen. Därför har vi på Billmate stolt valt att erbjuda både vår CustomPay och nu också vår Checkout i hela Norden! Tillsammans med vår hyllade kundtjänst kommer vi att ge er de bästa förutsättningarna som behövs för att kunna sträva framåt och fortsätta växa.

 

Så vad är egentligen skillnaden mer konkret med vår internationella checkout?

  • Checkouten är inte längre bara tillgänglig på svenska utan den kan nu också användas på engelska.
  • Vi förstår att det är viktigt för kunderna att känna sig trygga för att genomföra ett köp, därför har vi valt att sälja till danska, norska och finska kunder i respektives valuta.
  • Checkouten är självklart tillgänglig både för b2b och b2c.

I dagsläget finner man internationaliseringen i vårt Woocomerce plugin samt om man väljer att bygga egen integration till vår checkout. För att internationaliseringen ska kunna fungera så krävs det att du har ett aktiebolag som är registrerat i Sverige. Därefter är det bara att kontakta oss så aktiverar vi enkelt internationaliseringen åt dig!

 

Är du redo för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att expandera på internationella marknader? Tveka då inte att kontakta oss på 040-30 35 00 eller maila oss på: support@billmate.se