Vi på Billmate är fortsatt i en stor tillväxtfas och stärker därför upp vår Research & Development-avdelning med den erfarne utvecklaren Max Sjöstrand.

Billmate har haft ett starkt 2018 och för att kunna utveckla framtidens bästa betallösning har vi förstärkt vårt grymma utvecklingsteam ytterligare. Det senaste tillskottet heter Max Sjöstrand som tidigare har arbetat med att bygga musiklösningar till gym.
Hos oss på Billmate kommer han att arbeta med att utveckla våra plattformar ytterligare och är en viktig del i Billmates kommande arbete, något han ser fram emot!
— Jag har varit på samma jobb i snart tio år och jag ser fram emot att ta mig an nya utmaningar, säger Max.

På sin fritid tycker Max om att träna och gå på musikfestivaler.
Vilken är din favoritfestival?
— Min favorit är nog Defqon.1 i Holland, den rekommenderas starkt!

Vill du också jobba med oss? Just nu har vi en hel hög med lediga tjänster ute – besök vår karriärportal och se om du hittar något som passar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!