Submit

Från ett litet skrivbord till färdig produkt och team!

För tre år sedan satt vårt tremanna starka team inklämda vid ett litet skrivbord i förrådet och arbetade maniskt med de sista förberedelserna inför den officiella lanseringen av Billmate.
Nu, tre år senare, är det svårt att föreställa sig att det en gång var vår verklighet.

Mycket har hänt på tre år. Vi har bland annat optimerat strukturen på tjänsten som möjliggjort ett antal spännande tjänster i tillägg till vår kärnverksamhet. Vi har också implementerat stabilare lösningar för kort- och direktbetalning. Vi har också haft glädjen att introducera nya medarbetare till teamet som varje dag kämpar för ert och konsumenternas bästa.

Vi befinner oss i en expansiv fas och framför oss ligger en rad spännande projekt och produkter. Dessa ska utformas för att göra er vardag lättare. Det är tack vare er e-handlare som Billmate haft möjligheten att göra denna resa. Tack vare er vi varje dag kan genomföra förbättringar och förnyelser i tjänsten. Hade det inte varit för er och era förbättringsförslag hade Billmate varit på samma ställe än idag som för tre år sedan och vi är er evigt tacksamma.