Submit
Vi har glädjen att meddela att vi har inlett ett samarbete med Bolagsdealen.se!

Bolagsdealen.se strävar efter att hitta samarbetspartners som ökar marginalen hos små e-handlare och en viktig del i det är bland annat en flexibel betallösning som förenklar transaktioner mellan köpare och säljare. Billmate har möjlighet att erbjuda flera olika betalsätt vilket även brukar resultera i fler konverteringar och ökad försäljning.
– Genom Billmate får vi möjlighet att erbjuda flexibla och konkurrenskraftiga betallösningar till alla våra medlemmar.  Vi har förhandlat fram ett riktigt bra erbjudande som vi är säkra på att våra medlemmar kommer att dra stor nytta av. Billmate har dessutom en av branschens bästa kundservice vilket går hand i hand med vår egen filosofi, säger Anders Salomonsson, partner på Bolagsdealen.se.

”Bolagsdealen har ett spännande upplägg”

– Bolagsdealen har verkligen ett spännande upplägg och en filosofi som stämmer oerhört bra överens med vår egen. Styrkan hos Billmate gällande såväl flexibiliteten som vår otröttliga fokus på kundservice och support gör att vi känner att vi är rätt betalpartner för både nystartade och etablerade e-handlare, säger Cristian Sterning, Partner Manager på Billmate.
– Billmate har även möjligheten att erbjuda tjänster för verksamheter som inte är renodlade e-handlare. Att kunna erbjuda faktura som betalsätt i butik eller att förbättra likviditeten i bolaget och minska den administrativa bördan genom fakturaköp, kan underlätta och skapa nya möjligheter, säger Johan Lindberg, medgrundare av Billmate

 

 

Om Bolagsdealen.se
Smarta storkundsavtal som gör skillnad.
Bolagsdealen hjälper små och medelstora företag att minska sina kostnader genom att erbjuda smarta storkundsavtal som gör skillnad. Genom Bolagsdealen samlar vi flera medlemsbolag under ett och samma tak vilket gör att vi tillsammans räknas som en stor kund. Bolagsdealen har en tydlig inriktning mot bolag och leverantörer inom e-handeln där vi endast väljer ut avtal som garanterat kommer öka marginalen och spara tid för våra medlemmar.

Om Billmate
Billmate erbjuder smarta betallösningar och tjänster för både e-handel och fysisk handel. Sedan starten 2014 har Billmate blivit en av marknadens mest rekommenderade aktör genom att erbjuda teknik i framkant och en kundtjänst utöver det vanliga. Billmate är dotterbolag till Invoice Finance och ingår i bolagsgruppen Invoice Group där även Invoice Inkasso ingår. Huvudkontoret ligger i Malmö och har 40 anställda.