Submit

Billmate kan nu stolt presentera ett samarbete med Trustly, som är ett snabbväxande teknikföretag som utvecklar och förmedlar bankbetalningslösningar. Detta gör det möjligt för Billmates merchants att erbjuda utcheckning med bankbetalning med hela elva svenska banker.

Billmate arbetar hela tiden med att hitta lösningar som underlättar och förbättrar för företag att ta betalt på nätet, och där är samarbeten med andra leverantörer inom branschen en oerhört viktig del. Billmate har nu inlett ett samarbete med Trustly, vilket kommer att skapa stora möjligheter för Billmates kunder att växa och optimera sin försäljning på nätet.

Trustly Group AB startade sin verksamhet 2008, med en vision om att göra bankbetalningar enklare och säkrare för både e-handlare och konsumenter. I jämförelse med andra betalsätt har direktbetalning från bank aldrig varit särskilt smidigt för användaren. Trustly har kunnat ändra på detta genom en lösning som samlar alla banker i ett paket där utcheckning med direktbetalning kan genomföras direkt i webbutiken och med starkt stöd för Mobilt Bank ID.

Billmate är den första betalleverantören som kan presentera ett helt integrerat samarbete med Trustly. Genom ett externt avtal är det nu möjligt för Billmates merchants att ta betalt med samtliga banker som Trustly erbjuder, det vill säga en betallösning som 95% av alla konsumenter i Sverige har tillgång till. Trustly kommer att ingå i alla Billmates betalmoduler, och som kund kommer man enkelt att kunna följa transaktionerna i Billmates backend. Med andra ord får man all försäljningsstatistik och samtliga ordrar samlade på ett ställe och slipper arbeta i flera olika system. Patrick Swedén, CCO på Billmate AB, berättar att man är oerhört förväntansfull inför att presentera denna lösning för Billmates merchants.

–    Vi är mycket glada över vårt nya samarbete med i vårt tycke ett av de hetaste och mest progressiva FinTech bolag i Europa just nu. Vi har under en tid känt av en stor efterfrågan på en bredare direktbetalningslösning. Nu kan våra merchants med ett enda avtal få tillgång till direktbetalning med 11 svenska banker.

Trustly växer och utvecklas hela tiden, och åren 2014 och 2015 har varit särskilt framgångsrika med många nya partnerskap, kunder och utmärkelser. 2014 omsatte de över 100 miljoner SEK, och processade 7,2 miljoner transaktioner. I oktober 2015 meddelande Trustly att de expanderade till samtliga 28 EU-länder samt Norge. Samarbetet med Billmate innebär att de nu kan nå ut med sin direktbetalningslösning till ännu fler på e-handelsmarknaden.

Johan Nord, CCO på Trustly säger följande om samarbetet med Billmate:

–  Vi är glada att, tillsammans med Billmate, kunna leverera en komplett e-handelslösning för bankbetalningar. Samarbetet gör det möjligt för handlare att enkelt och snabbt komma igång och processa köp, endast med ett avtal och en integration. Vår målsättning är fortsatt att leverera marknadens bästa lösning för bankbetalningar, både för handlare och konsumenter.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Patrick Swedén, CCO Billmate
073-8470099
patrick.sweden@www.billmate.se

Om Billmate AB:
Billmate AB bildades 2012 i Malmö som ett dotterbolag till finansföretaget Invoice Finance AB. Tillsammans med moderbolaget, samt teknikföretaget Combain Mobile AB, har vi utvecklat e-handelsmarknadens mest flexibla och kostnadseffektiva betallösning – Billmate. Billmates betallösning möjliggör för e-handlare att ta betalt med faktura, delbetalning, kort och bankbetalning. Sedan lanseringen 2013 har Billmate hunnit bli en oerhört uppskattad och populär betalpartner till många svenska webbutiker. Billmate har betalmoduler till alla större OpenSource-plattformar, samt flertalet slutna plattformar där antalet ökar hela tiden.

Om Trustly AB:
Trustly Group AB startade sin verksamhet 2008, med en vision om att göra bankbetalningar enklare och säkrare för både e-handlare och konsumenter. Trustly gör bankbetalningar enklare och smidigare genom att samla alla banker i ett paket där utcheckning med direktbetalning kan genomföras direkt i webbutiken och med starkt stöd för Mobilt Bank ID. 2014 omsatte de över 100 miljoner SEK, och processade 7,2 miljoner transaktioner. I oktober 2015 meddelande Trustly att de expanderade till samtliga 28 EU-länder samt Norge.