Submit
På måndagen den 17 september är det dags för Meet Magento Sweden i Stockholm och Billmate kommer givetvis att vara på plats!

Meet Magento är en global konferens som gör nedslag runt om i världen. Nu på måndag är det dags för Stockholm och Sverige att få anordna konferensen. Runt 400 personer förväntas komma för att nätverka och lyssna på talare av olika slag från bland annat från Google och Magento. Talarna är uupdelade i två delar där ena delen är inriktad på buisness och andra delen är inriktad på den tekniska biten. Magento är, tillsammans med PrestaShop och WooCommerce, är en av de mest populära plattformarna för e-handlare.
Billmate kommer att vara på plats och det är vår Partner Manager Cristian Sterning som kommer att representera oss.
— Magento är en plattform med stor potential och det ska bli kul att träffa byråer vars kunder ligger i det segment som vi vill växa inom, säger Cristian.

Köptes nyligen upp av Adobe

Magento lanserades 31 mars 2008 och är en open source-baserad webbapplikation och plattformen är extra populär av medelstora och stora företag. I maj 2018 blev Magento uppköpta av Adobe och ingår nu i Adobe Experience Cloud. Affären var den största affären för Adobe på ett decennium och de fick betala ungefär 14,5 miljarder svenska kronor. Enligt Adobe var detta ett led i att stärka sin position inom handeln och kan nu leverera produkter inom både sälj, marknadsföring, innehållsskapande och analys.

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!