Submit
Billmate befinner sig i en expansiv fas och rekryterar världsrekordhållaren Cristian Sterning som ska arbeta som partneransvarig hos oss på Billmate.

Billmate tar nu nästa steg och satsar på att knyta till sig partners till vår resa. Mannen som ska leda skeppet ut på nya vatten är Cristan Sterning, en erfaren säljare som tidigare arbetat som Sales Manager och Key Account Manager i flera olika branscher. Nu tar han sig an utmaningen att jobba med partners och strategisk försäljning hos oss på Billmate.
— Det som lockar med tjänsten är att få jobba på ett företag som i en hård bransch har en bra syn på både kunder och slutkunder, säger Cristian.

Har världsrekordet i enhandsdrive

Cristian är inte bara en person som är grym på att knyta kontakter, han är sedan 2005 med Guiness Rekordbok. Han har nämligen slagit världens längsta golfslag med en hand  – hela 258 meter mätte hans slag. Eftersom rekordet fortfarande står sig, verkar det vara svårslaget.
Övade du länge?
— Nej, jag hade aldrig testat förut, men jag ville väldigt gärna vara med i Guiness rekordbok och så blev det!

Vi hälsar Cristian varmt välkommen till oss på Billmate och om ni vill komma i kontakt med honom så får ni gärna besöka
vår partnersida så berättar han gärna mer om att vara partner med oss samt vårt nya partnerprogram!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!