Billmate har en komplicerad kundreskontra och nu behöver vi förstärka teamet med en kredit- och reskontraansvarig. Fokus kommer att ligga på att bygga upp funktioner och sätta rutiner och processer för en fungerade reskontrahantering. Nära samarbete med bolagets övriga ekonomifunktion och framförallt inkassoavdelningen är en viktig del i arbetsdagen.

Det krävs att du är noggrann, organiserad och van att hantera komplexa flöde för att klara av denna roll. Du bör också ha en kommunikativ personlighet och ha ett driv och intresse för att hantera och självständigt lösa knepiga case. Utöver detta är du en prestigelös person som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när så behövs. För rätt person kan detta vara en riktigt spännande utmaning med personalansvar i framtiden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Hantera kundfordringar och kreditbedömningar av nya och befintliga kunder vilket inkluderar tät kontakt med externa och interna intressenter.
* Delta i att utveckla ekonomiavdelningen genom förbättring av rutiner och processer.
* Ansvara för avstämningar och rapportering och följa deadlines.
* Arbeta för att minska företagets förfallna fordringar och minimera företagets kreditförluster.
* Löpande bokföring
* Assistera vid månads- och årsbokslut

Profil vi söker:
* Eftergymnasial ekonomisk utbildning
* Erfarenhet från reskontraarbete
* Driv för att effektivisera arbetsprocesser
* Noggrann och strukturerad
* Positiv

Tjänsten är på heltid och ansökningar behandlas löpande. Tillträde innan sommaren. Välkommen med din ansökan här: https://www.billmate.se/jobba-hos-billmate/.

För mer info om tjänsten var vänlig kontakta Johan Lindberg, johan.lindberg@www.billmate.se.