Submit
Sebastian Söder på GamingGadgets berättar om varför Billmate är det bästa alternativet för honom och hans verksamhet.
— Vi har en fin relation med alla i supporten och man kan lösa allt på ett mycket flexibelt sätt.

GamingGadgets, som säljer konsumentelektronik och gamingtillbehör, startade upp sin webbshop för några år sedan och de har varit kunder hos Billmate sedan 2016 – ett val som de är mycket nöjda med. Det finns ett par punkter som Sebastian Söder tycker särskiljer Billmate från andra aktörer på marknaden.
— Det som vi har fastnat för är dels att vi minimerar risken när ni har bedrägerigaranti och tar en kreditrisk för oss. Detta är något som ni är unika med. För oss är det en trygghet, säger Sebastian

”Vi har en fin relation med alla på Billmate”

GamingGadgets är mycket nöjda med Billmate som leverantör.

Sebastian Söder med sin personal på GamingGadgets.

Men det är inte bara bedrägerigarantin som är unikt med Billmate. Även supporten är något som Sebastian pekar på som en viktig punkt.
— Supporten som vi får är väldigt speciell och där kan det skilja mycket i kvalitet bland andra aktörer på marknaden. Men på Billmate har vi en fin relation med alla på kundtjänst och support. Allt kan man lösa på ett mycket flexibelt sätt, vilket ökar kundnöjdheten. Vi är mycket måna om att lösa alla eventuella problem som uppstår och supporten hjälper till.,

Billmates kundtjänst är något som Sebastian tycker är särskilt viktig för honom och hans företag. De befinner sig i en konkurrensutsatt bransch och då gäller det att sticka ut. För GamingGadgets har det varit den personliga touchen som varit avgörande.
— Att vara personliga är väldigt viktigt för oss och vi tycker att Billmate speglar det vi vill vara – personliga och trygga.

Ökad kundnöjdhet – tack vare Billmate

Det finns även andra faktorer som gör att GamingGadgets känner sig nöjda med Billmate. Sebastian berättar att de även ökat sin omsättning markant sedan de började använda sig av Billmates betallösning.

— På månadsbasis har vi ökat omsättningen med över 4800%, konverteringsgraden per användare har ökat med 47,9 % och dessutom har vi uppnått 9,79 av 10 i kundbetyg på Prisjakt, mycket tack vare Billmate. För oss innebär det att vi har både nöjda kunder och hamnar högt upp i produktlistor, som i sin tur leder till ökad försäljning.

Vill du veta mer om vår bedrägerigaranti eller om Billmate och våra tjänster? Kontakta oss idag – vi finns här för dig!