Submit
Billmate har snabbt blivit en populär betalpartner till e-handlare som på ett enkelt och flexibelt sätt vill ta betalt för sina varor. Nu kliver företaget in i den fysiska handeln och introducerar faktura i butik.
– Det ska vara lika enkelt att betala i butik som det är på nätet. Att ligga steget före och kunna erbjuda betallösningar för handeln oavsett var den sker är viktigt för oss, säger Johan Lindberg, VD på Billmate.

Billmate har utvecklat en fakturalösning som är flexibel och enkel att integrera med olika systemplattformar. Kunden behöver ingen mobil eller internetuppkoppling för att slutföra köpet utan all hantering sker av butikspersonalen och tjänsten upplevs enkel för alla inblandade.

Enkelheten och tekniken från e-handeln flyttar in i butikerna

De företag som använder sig av Billmate faktura i butik kan fokusera på försäljning och kundkontakt eftersom själva köpet går väldigt snabbt. Kunderna kan sedan i lugn och ro betala sina fakturor på det sättet de önskar och när det passar dem.
— Vi har tagit enkelheten och tekniken från våra betallösningar för e-handel för att kunna skapa lika smidiga lösningar även för fysiska butiker. Dagens betallösningar för butik är ofta begränsade till kort- och kontantbetalning. Här har e-handeln kommit mycket längre i form av enkelhet och valmöjligheter, säger Johan Lindberg.

”Billmates lösning uppfyllde alla våra behov”

Byggmarknaden jem & fix har rullat ut Billmates fakturalösning i sina 45 svenska butiker. Företaget sökte efter en faktureringstjänst där de inte behövde bygga något nytt system eller anställa mer personal för att sköta administrationen.
– När vi kom i kontakt med Billmate insåg vi snabbt att deras lösning uppfyllde alla våra behov. Lösningen möjliggör fakturabetalning utan att behöva öppna upp ett konto eller gå med i någon form av kundklubb. Små företag kan dessutom handla hos oss på faktura utan behöva fullmakt, berättar Fredrik Hennings, Sverigechef på jem & fix.

Tjänsten anpassar sig efter dig och din butik

Den tekniska lösningen har ett öppet API och kan lätt integreras med både kassa- och ekonomisystem. Vi kan erbjuda dig en skräddarsydd lösning så att den passar just din verksamhet. Valmöjligheterna och flexibiliteten är stor och en stor fördel med tjänsten är att den anpassar sig efter din butik och dina befintliga rutiner.

Vill du också skaffa Billmates fakturatjänst eller söker du en betalpartner till din e-handel? Vi kan bland annat erbjuda Billmate Checkout som nu även innehåller den populära betalmetoden Swish. Vill du inte ha en färdig checkout kan vi även erbjuda betalmoduler där du styr kassan själv. Kontakta oss om du vill veta mer. Vi finns här för dig!