Submit

Billmate tillsammans med OpenCart 2.0

Nu har vi på Billmate lanserat en efterlängtad version 2.0 av vår OpenCart betalmodul. Den nya versionen kommunicerar med Billmate API Version 2.0 och inkluderar oerhört många förbättringar och nya möjligheter till ökad funktionalitet i modulen, såsom:

 • Förbättrad kompatibilitet med OpenCart 2.0
 • Förbättrad ”Hämta adress”-funktion
 • Möjlighet att visa delbetalningsalternativ på produkt/kategorisida
 • Delbetalningsalternativ finns på både svenska och engelska
 • Förbättrad kompatibilitet med rabattkoder
 • Förbättrad kompatibilitet med pluginet ”advanced coupons”
 • Förbättrad kompatibilitet med pluginet Myoc Price Rounding
 • Möjlighet att själv styra i vilka länder de olika betalsätten ska vara aktiva i, inom Billmates begränsningar
 • Förbättrad validering av Billmate ID och Billmate nyckel när man sparar inställningarna för betalmetoden
 • Förbättrad momsberäkning vid användning av kuponger
 • Förbättrade titlar för betalmetoder på ordern

Billmate genomför nu uppdateringar av samtliga moduler som idag erbjuds, och denna uppdatering av OpenCart 2.0 är en av alla uppdaterade versioner som ska lanseras för att kommunicera med vårt nya API 2.0. Vi tar mer än gärna emot feedback från er gällande våra moduler, och det lämnas enklast genom ett mail till vår tekniska support på support@www.billmate.se. Det går även bra att kommunicera med oss på Github för dig som är bekväm med det.

På följande länk kan du ladda ner OpenCart betalmodul version 2.0: https://github.com/Billmate/opencart/releases/latest

Om Billmate
Billmate AB bildades 2012, som ett dotterbolag till finansföretaget Invoice Finance AB som har mer än tio års erfarenhet av fakturaköp och andra finansiella tjänster. Tillsammans med moderbolaget, samt teknikföretaget Combain Mobile AB, har vi utvecklat e-handelsmarknadens mest flexibla och kostnadseffektiva betallösning – Billmate. Billmate möjliggör för e-handlare att ta betalt med faktura, delbetalning, kort- och direktbetalning, och har sedan lanseringen 2013 hunnit bli en oerhört populär och uppskattad betalpartner till många webbutiker. Läs mer om Billmate och våra betallösningar här: https://www.www.billmate.se.

Om OpenCart
OpenCart är en e-handelslösning som bygger på en öppen källkod, vilket innebär att den är fri för alla att använda, modifiera och vidaredistribuera. Förutom att OpenCart är ett gratis system att använda, så finns det fler fördelar med det, såsom att det är sökmotoroptimerat, har ett lätthanterligt och enkelt användargränssnitt samt ett stort utbud av färdiga moduler och teman till butiken. E-handlare som använder sig av OpenCarts e-handelsplattform har via en enkel integration möjlighet att ta betalt med Billmates samtliga betalsätt (faktura, delbetalning, kort och bank). Mer information om OpenCart hittar du här: https://www.opencart.com