Submit

Nu har vi på Billmate släppt version 2.2 av vår WooCommerce betalmodul. Den nya versionen kommunicerar med Billmate API 2.0 och inkluderar många förbättringar och nya möjligheter till ökad funktionalitet i modulen, såsom:

  • Möjlighet att ställa in autoaktivering av ordrar i samband med att de får status ”färdigbehandlad”. Genom detta behöver man inte längre aktivera dem manuellt i Billmate Online.
  • Stöd för återkommande betalningar med pluginet WooCommerce Subscription
  • Fakturanumret loggas direkt i orderns händelselogg inne i WooCommerce, för att enklare spåra en order i Billmate Online
  • Optimerat hur avrundning hanteras
  • Förbättrade översättningar
  • Åtgärdat mindre buggar

Det finns nu möjlighet att ladda ner betalmodulen direkt inne i WordPress genom att söka på Billmate i ”Tillägg” → ”Lägg till nytt”. Ni kan även uppdatera betalmodulen genom att gå till ”Uppdateringar” på er administrationssida. Vänligen kontrollera att Billmates betalplugin inte fått status ”avaktiverad” efter att uppdateringen genomförts.

Billmate genomför kontinuerliga uppdateringar av samtliga betalmoduler som idag erbjuds. Denna uppdatering till WooCommerce betalmodul 2.2 är en av alla uppdaterade versioner som lanseras för att bättre kommunicera med vårt senaste API 2.0. Inom några dagar släpps en ny version av Billmates betalmodul till PrestaShop.

Vi tar mer än gärna emot feedback från er gällande våra moduler, och det lämnar ni enklast genom att maila vår tekniska support på support@www.billmate.se. Det går även bra att kommunicera med oss på Github för dig som är bekväm med det.

På följande länk kan du ladda ner WooCommerce betalmodul 2.2 https://github.com/Billmate/woocommerce/releases/tag/2.2