Med ökat tryck i försäljningen förstärks nu Billmate med David Klein som kommer att ansvara för bolagets externa och interna kommunikation samt styra upp en ny marknadsavdelning som kommer hjälpa varumärket nå nya höjder.

David är Internet-veteran med över 20 års erfarenhet inom webb och marknad. David har tidigare arbetat som varumärkesdesigner, utbildning och marknadsansvarig på Grafiska Akademin i Malmö, som digital strateg och är grundare och eventansvarig på Internet i fokus som är ett av södra Sveriges största återkommande konferenser inom digital marknadsföring.

” Vi ser fram emot att få igång en riktigt högpresterande marknadsavdelning där vi kan producera det mesta in-house. David kommer främst att arbeta med vårt varumärke Billmate som erbjuder företag smarta sätt att ta betalt online och i butik. Jag är mycket nöjd med att nu ha David med i teamet. Han har bra kompetens, erfarenhet och ett stort kontaktnät som kommer bli viktigt framöver. En viktig pusselbit som vi tidigare saknat! ” – Johan Lindberg, Invoice Group.

Billmate är en del av Invoice Group som består av tre varumärken, Invoice Finance, Invoice Inkasso och Billmate. Med personlig service, kundnära lösningar och teknik i framkant erbjuder bolagen olika finansiella tjänster såsom fakturabelåning, fakturaköp, inkassohantering och smarta betallösningar. Huvudkontoret ligger i centrala Malmö med en kundkrets som sträcker sig över hela Sverige.

”Jag är väldigt glad över tillfället och ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla varumärket och alla utmaningar som ingår. Mitt mål är att implementera nya effektiva digitala marknadsföringsinsatser, öka försäljningen och stärka varumärket ”. – David Klein, marknadschef Billmate

Vi på Billmate önskar David hjärtligt välkommen och ett stort lycka till!