Vill du vara med och skapa framtidens betallösning med fokus på kundsupport och teknik i framkant? Just nu söker vi en person som kommer bli en viktig del av vårt team!

Under 2018 har Invoice Group lagt in en högre växel och samtliga avdelningar har förstärkts. Men för att tillgodose alla kunders behov kommer vi stärka teamet med en techkoordinator som ska fungera som en brygga mellan kundtjänst och utvecklarna. Fokus kommer främst att ligga på vårt varumärke Billmate och precis som inom de andra varumärkena inom Invoice Group, Invoice Finance och Invoice Inkasso, brinner vi för kundtjänst.

”Navet mellan kundtjänst och utveckling”

Andreas Johansson är CTO på Invoice Group och är rekryterande chef för den här tjänsten.

Andreas Johansson, CFO på Invoice Group.

Andreas Johansson, CTO på Invoice Group.

Hur skulle du beskriva rollen?
– Rollen innebär att man kommer vara navet mellan kundtjänst och utveckling. Personen ska koordinera och hjälpa våra kunder med de bekymmer som kan uppstå på vägen och tillhandahålla den exemplariska servicen som Billmate är kända för, berättar Andreas.

Vilka egenskaper är viktiga?
– Man måste vara empatisk, kunna förstå kunden och sätta sig in i deras situation. Det är också viktigt att vara snabbtänkt, att kvickt kunna identifiera och komma runt om problem. En annan betydelsefull egenskap är att man ska vara logiskt lagd. Man ska bryta ner utmaningar i mindre delar för att kunna identifiera problemområden, säger Andreas.

”Vi är ett tajt team som strävar efter nöjda kunder”


Sejla Cosic 
är Head of Production och har arbetat på Invoice Group i fem år och är en av dem som kommer jobba nära vår nya techkoordinator.

Sejla Cosic är Head of Production och har arbetat på Invoice Group i fem år.

– Hela Invoice Group är ett tajt team som strävar efter nöjda kunder och personal som har möjlighet att påverka och växa i sin roll. Det absolut roligaste med att vara en del av Billmate-teamet är samarbetet mellan kollegorna, vi jobbar alla åt samma mål och här finns utrymme för kreativitet och egna idéer, berättar hon.

Hur söker jag?

Så roligt att du vill jobba med oss! Tveka inte, skicka in en ansökan redan idag – urvalet sker löpande. Besök gärna vår karriärsida, där lägger vi upp alla nya tjänster inom Invoice Group, bolagsgruppen där Billmate, Invoice Finance och Invoice Inkasso ingår. Vi ser verkligen fram emot att höra från just dig!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!