Flaska har blivit en stor hype på grund av sin innovativa design och för att den ger vanligt kranvatten en unik vattenstruktur. Men är den så bra som alla säger? Vi har testat!

Flaska är en glasflaska som är återanvändbar, bra för din hälsa och miljö. Flaskan är tillverkad av glas och har genomgått en vibrationsprocess som gör att flaskan gör vanligt kranvatten till källvatten. På så sätt blir vattnet hälsosammare för oss människor och du lever ett sundare liv. Dessutom kan du återanvända flaskan och på så sätt även göra miljön en tjänst.

Hur använder man den?

Du fyller flaskan med vanligt kranvatten och låter den stå i 5 minuter. Vattnet genomgår då en särskild process i glasflaskan, som gör att vattnet omvandlas till ett hälsosamt källvatten. Glasflaskan har en unik, elegant och snygg design. Glasflaskan är handgjord av ett tunt glas och utformad på ett enkelt och speciellt sätt. Du får ett stadigt grepp kring flaskan, eftersom man tillverkat inåtbuktande gropar på båda sidorna av flaskan. Den hårda träkorken är enkel att fästa på toppen av glasflaskan. Kannan är lämplig för bordsbruk eftersom locket inte ger en vattentät tätning. Glaset är tunt och är format av kristallglas. Den snygga designen skapar glasflaskan till en tuff inredningsprodukt. Låt flaskan stå framme på köksbordet eller en annan särskild plats i hemmet, vilket frambringar en stilren och elegant känsla.Nackdelen med flaskan är att man måste vänta i 5 minuter innan du kan njuta av det goda vattnet, men det är helt klart värt väntan eftersom vattnet känns friskare och fräschare.  

Flaskans historia

Idén uppkom vid jordgubbsodling i Slovenien 2003 av en man vid namn Maks. Maks fick höra om tekniken som förbättrar vattenstruktur. Vattenstrukturering är en process som förvandlar vanligt vatten till vatten som har en struktur som liknar källvatten. Vattnet ger bättre näring till levande organismer, eftersom det tränger lättare och snabbare in i cellmembranet. Maks testade att vattna hälften av jordgubbarna med strukturerat vatten, samt den andra hälften med vanligt vatten. Jordgubbarna som vattnades med strukturerat vatten blev betydligt fastare och skapade en längre hållbarhet, jämfört med jordgubbarna som vattnades med vanligt vatten.  På detta sätt ville Maks visa vattnet för människor som ville leva mer hälsosammare, på detta sätt kom man på Flaska.
Flaska gick in på marknaden 2010 och skapade över 150.000 nöjda kunder. År 2015 tog Flaska fart på marknaden och produktens vision blev bredare – bli världens ledande tillverkare av programmerbara produkter för en aktiv, hälsosam och miljövänlig livsstil.

Vill du testa denna glänsande produkt?

Vattnet blir märkbart godare och friskare efter att den gått igenom processen. Denna kommer bli en höjdare i sommar! Flaska kostar från 239 kronor till 559 kronor och den kommer att kunna köpas på flaska.se inom kort. Den finns i olika storlekar, från 0.5 liter till 0.75 liter. Där hittar du även all information om flaskan och de olika processerna och även en mängd olika designalternativ – du kommer säkert hitta en Flaska som passar just dig! Gör som oss på Billmate, ta en klunk gott vatten i glaset från glasflaskan “Flaska”.

 

Är du intresserad av att veta mer om Billmate och våra tjänster? Kontakta oss – vi finns här för dig!