Submit

Bokningssystem

Digitalisera dina bokningar med Billmate Checkout. Snabbt, smidigt & säkert

Digitalisera dina bokningar tillsammans med Billmate

Tillsammans med vår partner BokaMera så erbjuder vi ett sömlöst boknings och betalsystem där du ger dina kunder möjligheten att boka dina tjänster online och checka ut med betalsätt som faktura, kort, swish eller direktbetalning. För att kunna börja hantera era bokningar online så behöver ni ansöka om Billmate Checkout och skapa ett gratiskonto för bokningssystemet hos BokaMera

 

Under de nästkommande åren kommer sättet personer bokar tider på och integrera med företag att förändras fundamentalt. Vid bokning kommer kunder att förvänta sig individuella valmöjligheter, flertalet alternativ, olika betalningsmöjligheter, tidspåminnelser och detaljer om bokningen. Det är en otroligt spännande tid för denna industrin och vi är exalterade över att stå i centrum av det.

- BokaMera AB

Fördelar med onlinebokning

Dygnet runt

Ta emot bokningar dygnet runt utan manuell handpåläggning. Genom att digitalisera din bokning så sköter systemet allt från bokning till utskick av instruktioner.

Säker betalning

Ta betalt direkt via vår checkout och ge kunden möjlighet att välja moderna betalmetoder som Swish eller direktbetalning.

Upplevelsen

Ge kunden det där lilla extra genom att själv kunna bestämma i lugn och ro. Kunden kan enkelt se sina kommande bokningar, ändra och lägga till nya i ett modern gränssnitt direkt i sin telefon och mycket mer!

Kontakta oss för mer information