Styrelsen har utsett Charlotte Arnberg som ny VD för Billmate.
– Vi ska jobba ännu mer kundfokuserat och sammansvetsat för att få full utväxling, säger hon.

Billmate har det senaste året gått igenom en hel del förändringar. Företaget har fått en ny grafisk profil och en ny hemsida är på ingång. I takt med Billmates ökade försäljningstryck har personalstyrkan växt ur sina gamla lokaler och kommer att flytta till ett nytt och större kontor där företaget kan satsa ännu mer på att utveckla erbjudanden inom betallösningar.
För att maximera den starka tillväxtkurvan har styrelsen utsett Charlotte Arnberg som ny VD med siktet på att ta Billmate till nästa nivå, vilket hon ser fram emot.
– Billmate står inför flera utmaningar och det krävs en förändring för att lyckas ta en större del av marknaden. Vi ska jobba ännu mer kundfokuserat och sammansvetsat mellan försäljning, marknad och produktutveckling för att få full utväxling. Nu startar vi ett nytt kapitel i nya lokaler! säger hon.

Anders Fransson, styrelseordförande, är positiv till rekryteringen och lyfter hennes erfarenhet från finansbranschen och hennes ledarskap.
– Det känns tryggt att få välkomna Charlotte i rollen som VD för Billmate. Hennes djupa erfarenhet från finansbranschen, kombinerat med ett inkluderande ledarskap, kommer att vara viktiga framgångsfaktorer i Billmates fortsatta tillväxtresa, säger han.

Charlotte Arnberg kommer närmast från Nordea i Danmark och Norge. Hennes bakgrund sträcker sig från finans till IT och hon har flera års erfarenhet av ledarskap inom Nordea. Att hon väljer att ta sig an rollen som VD beror på flera faktorer.
– Det är en kombination av en ny marknad, nya kunder och nya produkter. Men jag trivs också i den entreprenörsmiljö som präglar bolaget.

Sedan tidigare är Charlotte Arnberg VD för Billmates moderbolag Invoice Finance och målet är att samla bolagen ännu mer med ökat fokus på kundsupport.
– Jag kommer att vidareutveckla bolagen inom alla produktområden och fortsätta att leverera tjänster och produkter inom våra varumärken. Vi har ett starkt fäste inom B2B, men vill jobba vidare på att förbättra och modernisera kundupplevelsen mot konsumenter, säger hon.

Charlotte Arnberg tillträdde som ny VD för Billmate den 2 oktober 2019.

Om Invoice Group
Invoice Group består av Invoice Finance, Billmate och Invoice Inkasso och har huvudkontor i Malmö. Alla tre bolagen arbetar under samma tak, vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vår starka tillväxt har gjort att vi år 2017 belönades med en DI Gasell.