Submit

Billmate Checkout

För dig som vill ha en enkelt & komplett lösning med bara ett par klick

Smart, enkelt & personligt

På Billmate tycker vi att betalningsprocessen är en minst lika viktig del av köpupplevelsen som säljande produktbilder och välformulerade produktbeskrivningar. Därför har vi utvecklat vår Checkout med användaren i fokus. Säg hejdå till komplicerade betalningsprocsesser och säg istället hej till en smart, enkel och personlig Checkout!

Varför Billmate Checkout?

Enkel integration

Som kund hos Billmate får du hela färdiga produkten under ett avtal och utbetalningarna från ett ställe. Billmate integreras med bara ett par knapptryck. Enkelt och smidigt!

Alla betalsätt i samma påse

Med Billmate Checkout kan du erbjuda dina kunder att slutföra sin betalning med det betalsätt som känns bäst för stunden. Vi erbjuder både betalning innan och efter leverans i en och samma tjänst.

BankID-verifiering

Möjlighet att lägga till en funktion där konsumenten identifierar sig med lättanvända BankID. Läs mer om fördelarna med BankID identifiering!

Swish-integration

För att använda Swish så krävs ett certifikat för Swish för handel, om ni behöver hjälp med detta så kan ni besöka vår hjälpsida här eller kontakta oss så hjälper vi gärna er!

Prova vår checkout!

Vill du ha mer information? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!