Submit
Varför inte lägga in delbetalning i din betalmodul? Om du har Billmate som betalleverantör kan du ordna det med en enkel inställning. Läs mer om fördelarna med delbetalning och när det är läge att använda funktionen.

Att handla varor på delbetalning har blivit ett alltmer populärt val för konsumenter. I takt med att vi handlar mer och mer på nätet har det även blivit vanligare att man beställer hem dyrare varor.  För dig som är e-handlare innebär det stora fördelar. Det kan leda till både högre snittköp och ökad omsättning. För konsumenterna innebär det att de kan betala av sitt köp under en längre tid. Om din kund väljer delbetalning som betalsätt gör Billmate en kreditkoll i kassan och skickar ut ett avtal till kunden. Vi på Billmate sköter sedan resten, det vill säga skickar ut fakturor, skickar ut eventuella påminnelser och inkassokrav. Du som är e-handlare och kund hos oss får pengarna direkt.

Hur ställer jag in delbetalning?

Om du har WooCommerce och Billmate som betalleverantör kan du med en enkel inställning lägga in delbetalning. Allt du behöver göra är att aktivera visa månadskostnad bredvid var produkt på butiksidan i din Billmate betalmodul och då visas det automatiskt på de produkter som har ett tillräckligt högt pris för att kunna delbetalas. Då kommer priset att visas på produktsidan och konsumenten kan på ett enkelt och lättöverskådligt sätt ta del av hur mycket man kan delbetala från.

Om du behöver hjälp med inställningen är du alltid välkommen att kontakta vår grymma och hjälpsamma tekniska support, de hjälper dig gärna!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!