WooCommerce lanserades 2011 och är det mest populära OpenSource e-handelspluginet till WordPress. Pluginet är utvecklat av WooThemes och används idag av mer än 385 000 webbutiker, vilket gör det till världens mest använda plattform med över fyra miljoner nedladdningar.
WooCommerce lämpar sig bra för både större och mindre webbutiker och finns att ladda ner gratis på WooThemes hemsida. Det finns även en rad tilläggsprogram för olika betal- och fraktlösningar att ladda ner.

Vill du på egen hand starta en webbutik och använda dig av WordPress kan e-handelspluginet WooCommerce täcka alla dina behov av funktionalitet såsom betallösningar, produkter, priser, försäljning och lagerhantering. Det är ett oerhört säkert och välprövat system, och plattformen är stabil och framtidssäker för e-handeln. Några andra fördelar med att använda WooCommerce för din webbutik:

– Enkelt att använda, underhålla och vidareutveckla.
– Många utvecklare som bidrar med kod.
– Snabb och enkel installation.
– Svenska språkfiler och ett aktivt supportforum på Facebook som underlättar för den som vill starta webbutik på egen hand.
– Stöd för olika språk, valutor, frakt- och betallösningar.

Svenska webbyrån Onlineforce har tillsammans med WooThemes tagit fram en svenskspråkig introduktionsfilm till WooCommerce. Se den, inspireras och kom igång med din WooCommerce-butik redan idag!

 

Billmate har stöd för samtliga betalsätt (faktura, delbetalning, kort, bank) för WooCommerce e-handelsplattform. Färdiga betalmoduler finns att ladda ner gratis genom följande länk:
https://wordpress.org/plugins/billmate-payment-gateway-for-woocommerce/