Submit

Integrationer

Se vilka plattformar som Billmate fungerar med

Integrera Billmate med olika plattformar

Billmate fungerar med alla e-handelslösningar nedan. För att sätta igång med Billmate behöver du först öppna ett konto hos oss. Efter att du har gjort det kommer du att få tillgång till vår klientportal Billmate Online. Där hittar du alla moduler och installationsmanualer för respektive plattform. Skulle du stöta på problem har vi duktiga tekniker som står beredda att att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss om du har en specialbyggd e-handelslösning. Våra tekniker tycker om utmaningar!

WooCommerce

WooCommerce är ett gratis e-handelsplugin för WordPress. Den är optimerad för små till stora e-handlare som använder WordPress. Kom snabbt igång med Billmates WooCommerce Plugin.

Magento

Magento är en open source-baserad webbapplikation för e-handel som lanserades 31 mars 2008. Kom enkelt igång med vårt Plugin för Magento.

Magento 2

Magento 2.0 är den senaste versionen av Magento för e-handlare som lanserades 17 mars 2015. Kom enkelt igång med vårt Plugin för Magento 2.0.

PrestaShop

Med över en miljon användare är PrestaShop en av de mest använda e-handelsplattformarna i världen. Du kommer enkelt igång med vårt PrestaShop Plugin.

OpenCart

OpenCart är en open source-baserad webbapplikation för e-handel vars första version skrevs redan 1998. Kom enkelt igång med Billmates Plugin för OpenCart.

OpenCart 3

OpenCart 3 är den senaste versionen av Opencart för e-handlare som lanserades 19 juli 2017. Kom enkelt igång med vårt Plugin för OpenCart 3.0.

Vi har även färdiga betalmoduler till följande plattformar – Shopp, Zen Cart och osCommerce men dessa vidareutvecklas och supportas dock inte i dagsläget. Går dock utmärkt att köra med dessa och vidareutveckla själv eller via en webbutvecklare. Om du hellre föredrar att skapa din egen checkout, ta en titt på våra API-integrationer.