Invoice-gruppen bestående av Billmate AB samt vårt moderbolag Invoice Finance AB och systerbolaget Invoice Inkasso AB flyttar till nya lokaler i januari 2017. Gruppen är i en extremt expansiv fas och efter bara 1,5 år på Gustav Adolfs Torg går nu flyttlasset till betydligt större lokaler med havsutsikt på Skeppsbron i Malmö.

Billmate växer och därför är vi mycket glada och förväntansfulla inför flytten till våra nya lokaler. Här kommer vi samla utvecklare, säljare och kundtjänst i kreativa miljöer som kommer att bidra och inspirera till fortsatt tillväxt. Att vi fortfarande delar lokal med Invoice Finance och Invoice Inkasso ger oss fortsatta fördelar med alla de synergier som detta medför. Och glöm inte att du som kund eller partner alltid är välkommen till oss, säger Billmates VD Mattias Hultberg.

Skeppsbron tillhör Inre Hamnen som är ett delområde i stadsdelen Centrum. På 2 minuter går man till Malmö Centralstation och på bara några minuters ytterligare gångavstånd ligger Stortorget. De stora genomfartslederna nås enkelt med bil. Stadsdelen växer snabbt och närheten till Malmö Högskola gör området livligt.