Submit
Erbjudande Billmate Fast

Erbjudande Billmate Fast

Passa på! Just nu kör Billmate en kampanj tillsammans med e-handelsleverantören eValent. Koppla på Billmate Fast till eValents Magentopaket så bjuder vi på månadsavgiften de första sex månaderna!

Om eValent
eValents produkt- och tjänsteportfölj är marknadens bredaste och innefattar bland annat e-handelsplattformarna Shopitoo, Nordisk e-handel och Magento. eValent erbjuder även kundtjänstfunktioner, logistiklösningar och helt outsourcad e-handel. Företaget levererar en mängd tjänster till den nordiska e-handelsbranschen, och kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien.

Om Magento
Magento är en av världens mest använda e-handelsplattformar med över 300 000 installationer. Plattformen är utrustad med ett brett utbud av funktioner som ger dig en svårslagen flexibilitet och total kontroll över innehåll, utformning och funktionalitet i din e-handel. Med Magento garanteras du ett tryggt och säkert e-handelssystem, vars omfattande nätverk stödjer plattformens ständiga utveckling.

Ta del av erbjudandet och läs mer om Magentopaketen på eValents hemsida: https://www.evalent.com/nyheter/nu-kan-du-koppla-pa-billmate-som-betalsatt-nar-du-valjer-vara-magentopaket/