Vi på Billmate är omtalade och hyllade för vår kundservice och support. Här får du lära känna två av personerna som ser till att våra kunder får förstklassig service.

När vi frågar våra kunder om vad det är som utmärker Billmate från andra aktörer på marknaden återkommer de alltid till vår kundservice. Vi jobbar ständigt med att kunna erbjuda den bästa kundservicen och de som jobbar hårdast är givetvis våra hjältar som svarar på era frågor. Anna och Johanna är två av medarbetarna som arbetar med att hjälpa både e-handlare och konsumenter med alla frågor, stora som små, och de berättar att det roligaste med deras jobb är kontakten med människorna.
— Jag tycker det är roligt med den personliga relationen man får med människor, men jag tycker också om att vända en missnöjd kund till en nöjd kund, säger Johanna
— Vårt jobb handlar om att förenkla för kunden och visst kan man ha tydliga riktlinjer för hur man ska hantera ärenden, men varje fall är unikt och då krävs det att man kan sätta sig in i varje unikt fall, säger Anna.

”Det ska vara en wow-upplevelse”

Varför tror ni att kunderna tycker att Billmates kundtjänst håller så hög klass?
— Jag tror att det handlar om att många kundtjänster har en tydlig process som man kanske inte lämnar, medan vi alltid går ett steg längre för att göra det enklare för både slutkund och e-handlare. Men det som verkligen utmärker oss är vår energi. Den kanske inte alltid löser alla ärenden, men är väldigt viktig! säger Anna.
Johanna berättar att hon tror att det handlar om att deras inställning till kunderna.
— Vi tycker att det ska vara en ”wow-upplevelse” när kunderna kontaktar oss. Inget ärende är för stort eller för litet, vi tar oss an allt med den inställningen!

Älskar att resa

När Johanna inte arbetar ägnar hon sig åt djur och natur. Dessutom har hon nyligen börjat simma, en träningsform hon rekommenderar.
Vilket är ditt bästa tips till någon som vill börja simma?
— Ta med en kompis och gå till simhallen. Skjut inte upp det, bara gå dit!
Anna, har du något fritidsintresse?
— Jag älskar att resa, har rest mycket själv och det är enligt mig det bästa för att på riktigt lära känna andra länder.
Kan du tipsa om något resmål?
— Amalfikusten i Italien kan ha de finaste vyerna som finns, särskilt bergsbyn Ravello. Dit borde alla åka! Sri Lanka är det coolaste landet jag varit i. Maldiverna är oslagbart om man gillar stränder och bad.

Vi älskar att ha kontakt med våra kunder och uppskattar varje gång ni hör av er till oss. Om du har vägarna förbi Malmö är du varmt välkommen att besöka oss på en fika – vår dörr står alltid öppen för er!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!