Submit
Under veckan bjöd vi in till vår femte nätverkspadel, en lunchträff där partners och kunder har möjlighet att träffas under mer avslappnade former.
— Det är ett perfekt tillfälle att träffas utanför kontoret och röra på sig, men samtidigt knyta kontakter, säger Daniel Lindh, initiativtagare och försäljningschef på Invoice Finance och Billmate.

En gång i kvartalet anordnar vi en vass lunchpadel på Malmö Padelcenter där kunder och partners spelar tillsammans. Det återkommande evenemanget har på kort tid blivit riktigt populärt och det brukar bli många spännande matcher med högt tempo och många skratt.
Initiativet kommer från Daniel Lindh, försäljningschef på Invoice Finance och Billmate.
—  Jag har ofta kostym på mig och det kan lätt uppfattas som att man är lite stel, något som jag även fått höra då och då. Då kom jag på att det vore perfekt att träffas när man spelar padel. Jag spelar ofta med kunder och partners, men jag ville göra det till ett återkommande event.

 

Cristian Sterning, Partner Manager på Billmate och Daniel Lindh, försäljningschef på Billmate och Invoice Finance, teamade upp!

Fokuserar på människan bakom tjänsten

Responsen på nätverksträffarna är positiva och platserna brukar fyllas snabbt.
— Det kommer spelare som är riktigt duktiga, men även förstagångsspelare. Många tycker det är skönt att komma bort från kontoret, röra på sig och äta lite mat.
Daniel tror också att formen på nätverkandet spelar in och att det därför är så uppskattat från alla som deltar
— Här fokuserar man på människan bakom produkten och tjänsten, säger han.
Planeringen inför nästa omgång är redan igång och Daniel hoppas att konceptet kan utvecklas på sikt.
— Förhoppningen är att vi ska kunna anordna det med andra och på så sätt bredda nätverket ytterligare.

 

Många tycker det är skönt att komma bort från kontoret, röra på sig och äta lite mat.

Så gör du för att delta!

Har du missat våra nätverksträffar på Malmö Padelcenter? Håll utkik på våra sociala medier (du följer oss väl på Facebook, Instagram och LinkedIn?) där vi lägger ut all info om anmälan. Lunchpadeln är helt kostnadsfri, vi bjuder på smarrig lunch och givetvis en hel del padel och skratt!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!