Daniel på Dala RC har varit e-handlare sedan 2009 och har testat flera olika betallösningar genom åren. Men det var när han och hans företag började använda Billmate som han kände att han hittat rätt.
— Både jag och mina kunder känner oss otroligt väl omhändertagna av Billmate, berättar han.

Dala RC är ett familjeföretag som säljer leksaker för både stora och små.
— Det är väldigt roligt att jobba med och det händer mycket på den marknaden. Vi känner att vi har satsat helt rätt, säger Daniel.
Daniel har varit e-handlare sedan 2009 då han sålde mobiltillbehör och genom åren har han testat på en hel del olika betallösningar. Men för ett år sedan hittade han Billmate och då kände han genast att det var helt rätt betallösning för honom och hans butik.
— Billmate är tryggt och lättsamt och vi har direkt känt oss väl omhändertagna och välkomna. Vi får alltid snabba svar, både på telefon och mail, säger Daniel

Känner sig trygg med Billmate

Daniel på Dala RC.

Bedrägeriskyddet är också något som Daniel värderar mycket.
— Att Billmate ringer upp en kund och frågar om de köpt en vara för att försäkra er om att det inte är bedrägeri, det måste ses som något unikt i den här branschen. För både mig och mina kunder är det en trygghet som är ovärderlig. Inom e-handel går allt i ett väldigt högt tempo och det är lätt att tappa kontrollen, men med Billmate känner jag mig trygg.
Daniel och Dala RC använder sig av plattformen Prestashop och har valt att integrera Billmate Checkout till den.
— Jag slog till direkt när Billmate Checkout kom till Prestashop och det fungerar klockrent, berättar han.

”Billmate är det bästa alternativet”

Den fina kontakten med Billmate är något som Daniel återkommer till.
— Eftersom vi är ett familjeföretag är vi vana vid att det inte är så långt mellan leden, därför är det viktigt för oss att vår betallösning också är personlig och lättillgänglig. Billmate är det absolut bästa alternativet för både kund och e-handlare!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!