Submit
Martin Bach, även känd som Hälsogurun, använder sig av Billmate Simple för att automatisera betalningsflödet i sin verksamhet. Nu kan han fokusera helhjärtat på det han är bra på; att coacha människor till starkare kropp och bättre hälsa.

Martins erbjudande består av en rad tjänster inom personlig träning, kostrådgivning och friskvård. Han anordnar regelbundna Bootcamps via webben, där deltagarna får personlig coaching på Facebook för att uppnå sina träningsmål. Här kan deltagarna anmäla sig direkt i Facebook via Billmate Simple och får även möjlighet att välja det betalningssätt som passar dem bäst.

–När man får 160 deltagare i ett Bootcamp blir man glad, men att fakturera så många personer tar tid, förklarar Martin. Hade jag suttit med fakturering och betalning själv hade jag inte haft någon fritid alls. Min tid är dyrbar och jag vill använda den på bästa sätt. Billmate Simple har verkligen förenklat och förbättrat både verksamhet och privatliv.

Utöver sina populära Bootcamps anordnar Martin dessutom resor med fokus på äventyr, träning och livsnjuteri. Nästkommande resa går till Matrei i Österrike (9-13 maj 2018) där 28 deltagare får uppleva vandring, cykling och Canyoning, i kombination med god mat, dryck, SPA och fantastiska vyer.

–Fördelarna med Billmate Simple är många, både för mig och för mina kunder fortsätter Martin. All försäljning är automatiserad vilket innebär att jag slipper sköta kundfaktureringen och hålla reda på att pengarna kommer in i tid. Själv får jag betalt redan efter en vecka oavsett om betalning har skett eller ej. Jag slipper ligga ute med tusentals kronor och kan betala mina underleverantörer i god tid före resans gång. Mina kunder kan dessutom delbetala större köp vilket är mycket populärt bland de personer som vill anmäla sig till mina resor i januari månad, strax efter jul.

Med Billmate Simple kan alla företag ta betalt online – direkt i en annons, blogg, hemsida, nyhetsbrev eller var som helst man kan tänka sig. Billmate Simple ger dig möjlighet att ta betalt online genom att skapa färdiga varukorgar som länkas direkt till en färdig kassa.

Läs mer om Billmate Simple och se hur det funkar rent praktiskt.