Billmate är nu medlem i föreningen Media Evolution, vars syfte är att skapa en mötesplats där företag och personer inom mediebranschen kan dela, lära och tänka nytt tillsammans i det digitala skiftet.

Media Evolution bildades 2008 i Malmö som en ideell förening. Grundarna kände att det saknades en miljö för innovation och tillväxt inom de mediala branscherna, trots att Skåne varit en av de mest drivande regionerna inom området. Akademi, näringsliv och offentlig sektor samlade sina finanser och krafter för att bilda en organisation som skulle se till att uppsatta mål nåddes. Detta blev startskottet för Media Evolution.

Idag har Media Evolution mer än 400 medlemmar och har sedan starten hunnit driva flertalet projekt, byggt ett hus, skapat mötesplatser, aktiviteter och nätverksträffar för närmare 25.000 deltagare om året.

Vi på Billmate strävar alltid efter att utveckla och förbättra våra kunskaper inom områden som bidrar till att vi kan bli en bättre partner och leverantör av betallösningar för e-handel.  Som medlemsorganisation hoppas vi kunna knyta många nya kontakter och få ett utbyte av kunskap och inspiration inom digital media och kommunikation. Vi är väldigt nöjda med de evenemang vi hittills deltagit i, och är nu förväntansfulla inför kommande arrangemang under 2016.

Här hittar ni vår medlemssida på Media Evolution: https://www.mediaevolution.se/organisation/billmate-ab