Submit
Billmate och moderbolaget Invoice Finance utökar personalstyrkan med Martin Egonson som kommer att vara möteskoordinator på företagen!

Martin Egonson har arbetat som mötesbokare i fyra år och nu ingår han i vårt grymma team på Billmate och Invoice Finance. Hos oss ska han boka in kunder och koordinera möten. Men tidigare arbetade han som konditor i 17 år.
— Jag arbetade på ett konditori i Osby där jag bakade tårtor, berättar han.

Cyklar tandem till Paris

När Martin inte jobbar ägnar han mycket tid åt att cykla och lördagen den 30 juni ska han för andra året i rad cykla till Paris med “Team Rynkeby – God Morgon”. Ett initiativ som startade i Danmark 2002 och som har resulterat i en hel del pengar till Barncancerfonden. 1900 cyklister från hela Skandinavien ska cykla till den franska huvudstaden i år och en av dem är alltså vår nya kollega. Då Martin har en synskada som gör att han är helt blind på ena ögat och endast har 2% syn på det andra, cyklar han på en tandemcykel tillsammans med sin syster.
— Vi var det första ekipaget som cyklade tandemcykel till Paris men i år är det ett ekipage från Färöarna som också kommer att cykla på tandemcykel, säger Martin.

Hur mycket tränar du?
— Jag tränar väldigt mycket och sedan den 2 april har jag cyklat 280 mil utomhus. På hösten och vintern blir det en hel del spinning.

Vill du följa Martins resa? Den här Facebooksidan håller dig uppdaterad om allt du behöver veta. 

Välkommen till oss och stort lycka till på din resa till Paris!