Submit

Nu lanserar vi vår nya betaltjänst Billmate Simple, som möjliggör för e-handlare och andra företagare att ta betalt direkt i en annons, blogg, hemsida eller nyhetsbrev.

Sedan vi lanserade vår betallösning Billmate på marknaden har vi hela tiden fokuserat på att hitta lösningar som förenklar och förbättrar för e-handlare. Billmate Simple kräver inte att man har en webbutik eller tekniska kunskaper. Koden som används skapas automatiskt och behöver bara klistras in där man vill ta betalt.

– Med lanseringen av Billmate Simple gör vi det enklare för alla att ta betalt online. Köpbeteendet har förändrats och vi har sett en tydlig efterfrågan på att kunna ta betalt utan en webbutik. Vi har inte sett någon liknande lösning på marknaden och det ska bli spännande att se hur Billmate Simple kommer att tas emot och utvecklas framöver, säger Johan Lindberg, CEO på Billmate AB.

Konvertering är idag ett av de främsta mätvärdena för att ta reda på hur effektivt besökare omvandlas till kunder. För att hålla en hög konverteringsgrad behöver det vara så enkelt som möjligt för kunden att slutföra sitt köp, det vill säga med så få klick som möjligt. Med Billmate Simple kan kunden uppleva en snabbare, enklare och närmare köpprocess då kassan är placerad direkt vid erbjudandet. Genom att fylla i personnummer, e-postadress och klicka på en köpknapp genomförs köpet direkt vid erbjudandet.

Billmate Simple är ett perfekt verktyg för den som vill sälja och lyfta fram specifika produkter, tjänster och kampanjer i en annons, blogg, hemsida eller nyhetsbrev. Idén med en betallösning som fungerar utanför e-handelsplattformen uppkom för mer än ett år sedan, och den nya tjänsten har i samråd med en handfull företagare utvecklats för att fungera så smidigt som möjligt både för den som säljer och den som köper.

Jim Westergren, grundare och CEO på Sveriges ledande hemsidetjänst N.nu, var en av de första som introducerades för Billmate Simple och implementerade lösningen i sin egen verksamhet.

– Jag var i stort behov av att kunna erbjuda betalning mot faktura för min tjänst N.nu. När Billmate tog kontakt med mig och presenterade idén och möjligheterna med Billmate Simple blev jag direkt intresserad då den verkade oerhört smidig för både mig och mina kunder. Jag har använt tjänsten i ungefär ett år och har bara gott att säga om den! Jag har fått en superservice från samtliga på Billmate, från utvecklare till kundtjänstpersonal, och har fått vara med och forma tjänsten så den passar just för min verksamhet, säger Jim Westergren.

Att börja ta betalt med Billmate Simple är både enkelt och kostnadseffektivt. I klientportalen Billmate Online genereras en HTML-kod som man klistrar in på sin annons, blogg, hemsida eller nyhetsbrev och får därigenom tillgång till en snabbkassa och kan ta betalt med faktura och kort. I Billmate Online är det även oerhört enkelt att följa upp och bevaka de olika kampanjernas konverteringsgrad och andra intressanta resultat.

Billmate Simple är en viktig komponent i Billmates satsningar för att förbättra och förenkla betalningar online.

– Alla ska ha möjlighet att ta betalt online, oavsett bransch och tekniska kunskaper. Med Billmate Simple möjliggör vi detta, säger Andreas Johansson, COO på Billmate AB.

Här hittar ni ALLT om Billmate Simple: https://www.billmate.se/for-handlare/billmate-simple/

Är du intresserad av att börja ta betalt med Billmate Simple, eller vill veta lite mer innan du bestämmer dig? Tveka inte att kontakta oss på sales@www.billmate.se