Submit
Fram med skumpan, ballonger och tårta! Nu har vi lanserat vår nya, fräscha och uppdaterade version av Billmate Checkout för WooCommerce & Prestashop! Här presenterar vi allt som är nytt i den senaste releasen.

Vi på Billmate är stolta och glada över att vår nya Billmate Checkout är släppt! I den nya versionen har vi bland annat uppdaterat looken och gjort den mer tilltalande och snabbare.

Alla nyheter i Billmate Checkout

 • Nu ser man samtliga betalsätt när man identifierat sig. Detta har varit ett önskemål från våra kunder och vi har lyssnat. Detta gör att checkouten ser lite annorlunda ut.
  Så här såg den förra Billmate Checkout ut. ut.

  Så här såg den förra Billmate Checkout ut.

  Och nu ser den ut så här!

  Och nu ser den ut så här!

   

 • I den här versionen kan vi skicka den snygga, tonade effekten inte bara i Checkouten, utan i hela butiken. Smashing!
 • Om butiken har stöd för det kan BankID öppnas automatiskt. Tidigare var användaren tvungen att göra det manuellt, men nu går hela mycket smidigt!
 • Vi har snyggat till Swish-fönstret och gjort en helt ny design där man anger sitt mobilnummer.

Vi har fräschat upp Swish-fönstret och gjort det mer tilltalande.

 

 • Vi har optimerat känslan i Billmate Checkout och nu är den ännu snabbare.
 • Om din integration stödjer artikeltyper finns det nu möjlighet att lägga till presentkort. När kunden väljer att köpa ett presentkort kommer faktura eller delbetalning att automatiskt försvinna och man kan då inte välja dessa betalsätt. Behöver du hjälp är du alltid välkommen att kontakta vår grymma tekniska support som kan hjälpa dig om du vill börja sälja presentkort i din butik.

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!