Submit

Om oss

Lite kort om Billmates historia

Om Billmate

Billmate AB är ett dotterbolag till det privatägda finansbolaget Invoice Finance AB som startades 2004. Moderbolaget Invoice Finance bedriver finansiella tjänster åt företag inom fakturabelåning, fakturaköp och inkassohantering med marknadens högsta kvalitet och bästa villkor. Invoice Finance köper idag fakturor för drygt 650Mkr.

Billmate kom till världen 2012, för att möta den nordiska marknadens efterfrågan på smidiga, säkra och heltäckande betallösningar. Vår vision är att erbjuda flexibla och kundnära betallösningar för all slags handel.

Vi strävar dessutom efter att ha branschens bästa kundservice, vilket innebär ett stort engagemang samt ständig proaktivitet och tillgänglighet från vår sida. Ingen kund är för liten eller för stor för oss och vår grundinställning är att erbjuda den rätta lösningen för varje kunds behov.

Tekniken bakom vår betallösning har utvecklats i samverkan med utvecklingsbolaget Combain Mobile AB. Vi fortsätter ständigt utvecklingen av våra betallösningar i nära samarbete med våra kunder och användare.

Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi kan med hjälp av ägarbolagets erfarenhet, kompetens och plattformar erbjuda våra kunder bättre likviditet, minska deras kreditrisker och spara dem tid.

Läs mer om oss i vår broschyr!