Submit
Tidigare har Billmate haft stöd för recurring payments, alltså återkommande betalningar, med kort. Men nu har vi också stöd för recurring payments med faktura.

Återkommande betalningar är perfekt för dig som säljer prenumerationstjänster av olika slag. Tidigare har vi haft stöd för kort, men nu kan vi även erbjuda det med faktura genom vår integration med WooCommerce Subscriptions.

Billmate och WooCommerce Subscriptions

WooCommerce Subscriptions är ett tillägg till WooCommerce och används för att kunna erbjuda återkommande betalningar.  Exempel på saker som du kan sälja är  till exempel medlemskap i månadsklubbar, prenumerationsboxar, anmälningsavgifter och andra tjänster som du vill ta återkommande betalt för. Detta är perfekt för dig som vill sälja tjänster eller produkter som du vill ta återkommande betalt för. Tidigare har Billmate kunnat erbjuda tjänsten med kortbetalning, men nu kan vi även erbjuda det med faktura. Detta underlättar för dig som e-handlare då du slipper oroa dig för om intäkterna kommer in som de ska. För kunden innebär det att de slipper tänka på att de ska komma ihåg att betala för sin tjänst eller produkt som de räknar med varje månad.  Kort sagt: dina intäkter fortsätter att vara stabila och dina kunder kan räkna med att få sin produkt eller tjänst levererad och behöver inte oroa sig över en bortglömd betalning.

Vill du kunna erbjuda recurring payments?

Det du behöver göra för att kunna erbjuda återkommande betalningar är att skaffa WooCommerce Subscriptions. Behöver du hjälp att integrera WooCommerce Subscriptions med Billmate är du alltid välkommen att kontakta oss på Billmate – vi hjälper dig gärna!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!