Submit
Ibland vill utländska kunder ha möjlighet att betala med PayPal och om du har WooCommerce som e-handelsplattform kan du enkelt erbjuda det önskade betalsättet. Du kan även erbjuda det tillsammans med vår Billmate Checkout. Här berättar vi hur!

PayPal är ett populärt betalsätt som spänner sig över hela världen. Enligt PayPal själva är det över 200 miljoner som har ett konto. Vi har tidigare berättat om vikten av att kunna erbjuda en stor variation av betalsätt då flera undersökningar visar att många konsumenter avbryter sitt köp om det föredragna betalsättet inte finns hos e-handlaren. Om du använder WooCommerce som plattform kan du som e-handlare både ha vår populära Billmate Checkout och dessutom erbjuda andra betalsätt, som till exempel PayPal.

Hur fungerar PayPal med Billmate Checkout?

Om du redan idag erbjuder PayPal till dina kunder och vill fortsätta göra det behöver du inte göra något. När du installerat Billmate Checkout i din butik (här hittar du en video där vi visar hur du gör) kommer dina kunder att mötas av detta. Knappen Välj annat betalsätt kommer nämligen automatiskt att visas ovanför i din butik. När kunden klickar på den knappen kommer de då till WooCommerces egna kassa och där slutför man sin betalning med PayPal eller annat önskat betalsätt.

Paypal

 

 

Har du en butik med många internationella kunder och transaktioner, men vill samtidigt ha Billmate checkout är detta lösningen för dig!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!