Submit
Hade det inte varit skönt att få ut försäljningen redan måndagen efter? Använder du dig av Billmate får du utbetalningen redan veckan efter!

En av de främsta anledningarna till att våra kunder är nöjda med Billmate är våra snabba utbetalningar. Det innebär att du får utbetalt för försäljningen redan veckan efter.

Hur stor kommer min utbetalning att vara?

Detta beror på hur stor del av din försäljning som är på faktura eller delbetalning då det är endast dessa alternativ som du kan få utbetalt från oss. Om du har tecknat ditt inlösenavtal via oss får du också det utbetalt genom oss på Billmate. Om kunderna har betalat med Swish, kort med ett annat inlösenavtal och direktbetalning via bank kommer dessa från respektive partner.

Vilket betalsätt är det mest populära?

I den senaste undersökningen Sverige betalar, som görs av Insight Intelligence för femte året i rad, konstaterar man att faktura nu gått om kortbetalning som det betalsätt som konsumenterna helst vill betala med på nätet. Det innebär att det aldrig varit viktigare för e-handlare att erbjuda faktura som betalalternativ i sina butiker. Undersökningen visar att många också avbryter sitt köp om inte e-handlaren erbjuder en variation av betalsätt. Det kan med andra ord vara av yttersta vikt att du kan erbjuda så många betalsätt som möjligt. För dig som erbjuder Billmate i din e-handel innebär det att du alltså kan få pengarna från din försäljning redan veckan efter!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!