Submit
Som e-handlare är det viktigt att profilera sig på rätt sätt till sina kunder. Oavsett om man säljer på en marknad som är starkt konkurrensutsatt eller inte är det alltid fördelaktigt att ha en grafisk profil som skapar en heltäckande identitet och trygghet hos kunder. Den grafiska profileringen ska helst utföras kontinuerligt då all visuell kontakt med omgivningen skapar en tråd av igenkänning. Logotypen är ett av dessa visuella element som kan stärka den grafiska profilen och skapa en tydlig identitet.

Många e-handlare är bra på att lyfta fram logotypen på hemsidan och i sociala medier, men vi på Billmate ser titt som tätt att många missar att lägga in den på fakturan som skickas ut till kunderna i samband med köp i webbutiken. Även om man använder sig av en extern faktureringspartner är det viktigt att man sätter sin personliga prägel på fakturan, då faktureringen är en viktig del i kundens totala köpupplevelse. Vi på Billmate vill därför rekommendera alla våra kunder att fästa en snygg, uppdaterad och högupplöst logotyp på fakturorna som skickas ut till konsumenter och företag som handlat i era webbutiker. Även om vi skickar fakturan är det er relation till era kunder som är viktigast. Genom att tydliggöra vem som är avsändare av fakturan når ni inte bara ut med ert varumärke utan skapar även igenkänning och trygghet hos era kunder.

Så här gör ni för att lägga in er logotyp på fakturorna:

  • Logga in på ert Billmate Online-konto och klicka på ”Inställningar” överst i menyraden.
  • Välj sedan ”Företagsinställningar” för att komma till inställningarna för företagets eller butikens logotyp.
  • Klicka på ”Ladda upp ny logga” och välj en högupplöst logotyp som sedan hamnar i det vänstra hörnet på fakturorna.
  • Du kan även lägga till mailadress och telefonnummer till företaget

Behöver du hjälp? Du kan alltid kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vi har kunder inom alla möjliga branscher och vi har stor och bred kunskap inom betallösningar. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!