Submit

Fredrik Brandt kommer arbeta som PHP-utvecklare på Billmate.

Billmate fortsätter att växa så det knakar och nu satsar vi ännu mer på att bygga smartare och bättre betallösningar. Två viktiga kuggar i vårt fortsatta arbete är Fredrik Brandt och Viktor Hellström som numera ingår i Research & Development-teamet.

Billmate befinner sig i en väldigt spännande fas i tillväxtresan och nu satsar vi ännu mer på utveckling och på att fortsätta leverera smarta och flexibla betallösningar till e-handlare. Vi har därför rekryterat två nya medarbetare som kommer att ingå i det snabbväxande Research & Development-teamet.

Fredrik Brandt pysslar med amatörteater och styrketräning på sin fritid och har flera års erfarenhet inom utveckling där han arbetat med SAP och Microsoft Dynamics AX. Han har tidigare arbetat på bland annat Tetra Pak, Sony Mobile och CGI. Hos oss på Billmate kommer Fredrik att ta sig an rollen som PHP-utvecklare.
— Den här rollen passar mig bra då jag är intresserad av finansiella lösningar och ekonomi, säger Fredrik.

Viktor Hellström är ny mjukvarutestare.

Viktor Hellström kommer att arbeta som mjukvarutestare. Han studerar på EC Utbildning och har jobbat med fordonsteknik inom försvarsmakten och håller just nu på att skola om sig. Vid sidan av sina studier kommer han att arbeta hos oss på Billmate.
— Jag kommer att testa mjukvaror och stötta utvecklarna i arbetet, säger Viktor.
Det starka IT-intresset har spillt över en smula på fritiden och Viktor berättar att han byggt en 3D-skrivare.
— Men den fungerar sådär!

Vi hälsar dem varmt välkomna till oss och till vår fortsatta resa!

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!