Är du redo att rodda den digitala marknadsföringen för en spännande bolagsgrupp? Är du en ”doer” som ser till att hålla kommunikationen vid liv mot marknaden? Då bör du verkligen söka tjänsten som Invoice Groups nya digitala marknadskommunikatör!

Om företaget:

Invoice Group består av tre varumärken, Invoice Finance, Invoice Inkasso och Billmate. Bolagen erbjuder olika finansiella tjänster såsom fakturabelåning, fakturaköp, inkassohantering och smarta betallösningar. Man har som målsättning att bli den ledande finansiella organisationen i landet, framför allt genom att tillhandahålla teknik i framkant och med ett fokus på hög kvalitet. Huvudkontoret ligger i centrala Malmö men kundkretsen sträcker sig över hela Sverige.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som marknadskommunikatör kommer du arbeta tillsammans med andra i en högpresterande marknadsavdelning där du tar ett helhetsgrepp över bolagets fulla marknadsföringsprocess. Du arbetar strategiskt för att öka varumärkenas spridning med en ambition om att expandera Invoice Groups nuvarande kundkrets. Du har goda kunskaper inom sociala medier, har erfarenhet av att arbeta med framtagning av text samt bildbearbetning och publicering av marknadsmaterial på såväl webben som i tryck.

Du ska även kunna skapa och följa upp kampanjer med olika analysverktyg och samla in relevant marknads och konkurrentinformation. Ditt största fokus kommer inledningsvis att röra utvecklandet av varumärket Billmate som verkligen är på stark frammarsch, men i förlängningen kommer du arbeta för samtliga tre varumärken. Du kommer även till viss del tillsammans med marknadsavdelningen representera bolagsgruppen på olika mässor, seminarier och övriga nätverksträffar.

Egenskaper:

• Du har tidigare erfarenhet från arbete med marknadsföring och kommunikation.

• Du trivs med att ta mycket eget ansvar.

• Du älskar att skriva och är en fena på svenska språket.

• Du är social och en naturlig nätverkare.

• Du hanterar analysverktyg såsom Google Analytics mycket väl.

• Du har kunskaper i InDesign och Photoshop.

Eftersom en stor del av ditt arbete handlar om att ta fram skriftligt relevant innehåll, så du bör vara grym på content marketing.

Att jobba på Billmate

Vår personal är vår största tillgång, och vi är måna om att ge dem de allra bästa förutsättningarna för att växa och lyckas. Genom att samarbeta och stötta varandra skapar vi tillsammans branschens bästa lösningar för kunden.

Vi har samlat en bred kompetens inom flera olika områden. Några av yrkesgrupperna som finns representerade hos oss är bland annat datatekniker, systemutvecklare, säljare, kundtjänstmedarbetare, ekonomer och marknadsförare.

Låter detta som något för dig? Läs mer om jobbet och ansök här.