Vi på Billmate ska nu lyfta vårt varumärke till nästa nivå.  Vi letar därför efter dig som vill vara med och utveckla vår digitala marknadskommunikation.

Om rollen

I rollen som marknadskommunikatör tar du ett helhetsgrepp över bolagets fulla marknadsföringsprocess och utvecklar bolagets profil gällande hemsida, grafisk profil, kampanjer, sociala medier, nyheter m.m. 

Du agerar kravställare mot externa leverantörer och genom strategiskt arbete är det din uppgift att sprida ordet och öka bolagets nuvarande kundkrets. 

Ditt största fokus kommer inledningsvis att röra profileringen och utvecklandet av varumärket Billmate som verkligen är på stark frammarsch, men i förlängningen är det du som är huvudansvarig för samtliga tre varumärken (Invoice Finance, Invoice Inkasso samt Billmate). 

Du kommer även till viss del representera bolagsgruppen på olika mässor, seminarier och övriga nätverksträffar.

Att jobba på Billmate

Vår personal är vår största tillgång, och vi är måna om att ge dem de allra bästa förutsättningarna för att växa och lyckas. Genom att samarbeta och stötta varandra skapar vi tillsammans branschens bästa lösningar för kunden. 

Vi har samlat en bred kompetens inom flera olika områden. Några av yrkesgrupperna som finns representerade hos oss är bland annat datatekniker, systemutvecklare, säljare, kundtjänstmedarbetare, ekonomer och marknadsförare.

Låter detta som något för dig? Läs mer om jobbet och ansök här.