Ultimate Ears Portabel Wonderboom trådlösa högtalare med bluetooth-koppling gör det enkelt och smidigt för dig att medföra denna produkt. Varför inte ta med den på semestern i resväskan eller skapa skönaste poolhäng 2018 vid poolkanten i sommar?

Den här produkten är vattentät och har ett fantastiskt basljud som skapar en ljuvlig känsla genom det enormt tydliga ljudet. WonderbooWonderboom är lätt att starta och väldigt enkel för att sätta igång musik. Högtalaren är snabb och smidig att ladda genom en sladd till väggen. Batteriet håller en förbrukning upp till 10 timmar. Du kan ha ett avstånd på 30 meter mellan mobil och högtalare, vilket underlättar att styra musiken från telefonen. Den har stora tydliga knappar framtill, som visar hur du höjer och sänker musiken. Vill du få igång festen med ännu mer effektfullt ljud kan du koppla ihop två Wonderboom högtalare tillsammans, som skapar ett kraftfullare ljud på 360 grader runt om.

Tuff design

Högtalaren är liten, nätt och har en tuff och cool design. Den är utformad som en liten rund boll, vilket medför att den platsar bra i hemmet som en liten snyggt designad inredningsdetalj. Den finns i ett flertal olika färger, vilket gör att den passar in till mångfaldiga ställen. Låt sommaren bli magisk tillsammans med dina vänner genom att skapa härlig stämning med denna sagolika produkt. Let the summer be magic!
Produkten har ett pris på 990 kronor, så enligt oss på Billmate får du mycket ljud för pengarna! Köp den idag på www.gaminggadgets.se hemsida. 

Med Billmate väljer din kund om de vill betala med faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning via 10 banker. Vi kan även erbjuda det populära betalsättet Swish. Vi tror inte på långa bindningstider eller andra dolda kostnader, därför har vi helt slopat bindningstider. Vi kallar detta 100% nöjd kundgaranti. Vill du veta mer? Kontakta oss – vi finns här för dig!